Om Dronninglund Politihundeforening

Dronninglund politihundeforening er en knapt 60 år gammel afdeling i Dansk politihundeforening, som består af ca. 50 lokalafdelinger.
Vores dejlige klubhus, som ligger Langdyssen 3 Dronninglund, totalrenoverede vi i 2011. Så med vores super lækkere klubhus og små 100.000 kvadratmetrer træningsareal/skov har vi super gode rammer for vores træning.

Vi har omkring 50 medlemmer i alle aldre, den yngste er ca 8 år og den ældste er ca 70 år, som træner og konkurrerer indbyrdes på alle planer, lige fra lydigheds/hvalpe træning, til konkurrence på højt plan.

Udover hunde træning, gør vi meget ud af det sociale i klubben, hvor både nye og gamle medlemmer mødes i klubhuset, til en kop kaffe og en sludder om hund og verdenssituationen.

Alle er velkomne i vores klub, uanset hunderace og ambitioner med træningen.

Det er dog kun muligt at deltage i Dansk Politihundeforenings konkurrencer, med en stambogsført brugshund.